П`ятниця, 29.03.2024, 17:30
БубльГум - прікольно і просто!
Ви увійшли як Гість, який буде реєструватись | Група "Гости" | RSS
ДЛЯ ГОСТЕЙ САЙТА!!!
Дорогие гости!!!!Мы всегда рады новым учасникам и потому не нужно просматривать наши ответы а лутше зарегестрируйтесь и общайтесь вместе с нами.С уважением Администрация сайта!!!
[Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Анет  
Форум » Нестандартні захоплення дітей » Скінхеди » хто такі СКІНИ (статья)
хто такі СКІНИ
Junk_PankДата: Вівторок, 27.05.2008, 16:06 | Повідомлення # 1
Заглянул
Група: Викликають довіру
Повідомлень: 7
Репутація: 5
Статус: Offline
Скінхеди (з англ. " поголені голови " ) з"явилися в Україні Наприкінці 80-х.Як вважають фахівці з питань молодіжних рухів до них переважно приєднується молодь із сімей в яких дорослі пиячать або не можуть прогодувати дітей.Такі юнаки намагаються знайти виних в їхніх злиднях і вбачають їх у нігерах або євреях.Разом з тим слід визнати політичну незаангажованість цього НОМу ( це також стосується "неформалів" взагалі).Обов"язковим атребутом скінхедів є будівельні черевики на товстій підошві з металвим носкомта високою шнурівкою червоного чи білого кольору.Такожскінхеди носять вузькі джинси або камуфляжні штани чорі широкі шлейки та картаті сорочки.часто скінхеди мають висококласні татуювання з символікою кельтів друїдів рідше свастика. Головна ідея скінхедів втілюється у гаслі "ВЛАДА БІЛИМ !!!!" devil devil devil devil devil
 
Junk_PankДата: Вівторок, 27.05.2008, 16:10 | Повідомлення # 2
Заглянул
Група: Викликають довіру
Повідомлень: 7
Репутація: 5
Статус: Offline
ХУХ ЗАЇБАВСЯ Я ЙОГО НАБИРАТИ НО ВИЙШЛО ПРИКОЛЬНО cool biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
 
jakeДата: Вівторок, 27.05.2008, 16:19 | Повідомлення # 3
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 202
Репутація: 9
Статус: Offline
Скінхеди
Скінхеди — (від англ. skin head - лиса голова) — сучасна субкультура. Рух скінхедів зародився в Англії. Ці хлопці голили голови і носили тяжкі боти, які тепер стали атрибутом кожного скіна.

Згодом скіни почали об'єднуватися в місцеві банди, так звані мобі. Рух скінхедів швидко ширився. Спочатку в Європі, згодом в США, Австралію, інших країнах. В країни колишнього СРСР цей рух потрапив разом з панк рухом, на данний момент цей рух сильно змішався з рухом футбольних хуліганів в Україні, скін-хедів можливо часто побачити коли вони вболівають за свою улюблену команду в якомусь пабі чи на стадіоні.

Історія

Перши скін-хеди почали формуватися завдяки розпаду субкультури модів (mods). Тоді одна з їі частин, розрахована на робочих заводів та фабрик, так звані «жорсткі моди (hard mods)», була на межі зникнення. Але вона не зникла завдяки іншої субкультурі — рудбойз (чорношкіри мігранти з Ямайки). Робочим хлопцям Англії сподобалась музика інших робочих хлопців, але не британців (Ska, Rocksteady), а також атрибути їхнього одягу. Таким чином сформувалася нова англійська субкультура — скінхеди. Справжні скінхеди спілкувалися з чорношкірими rudeboys та разом ходили на концерти, де витанцьовували під ритми ска та регей.

Згодом скінхедів почали вербувати неонациські партії, а також партійні групи ліво-радикального характеру. На сьогоднішній день в багатьох країнах (насамперед у Німеччині) скінхеди поділяються на різні течії. Більшість скінхедів у світі це так звані традиційні скінхеди(тради) та шарпи (Skinheads Against Racial Prejudice - SHARP).

В Україні скінхеди з`явилися ще на прикінці 80- років ХХ ст. Це були нацисти, яких у всьому світі зневажливо називають бонхедами(з англ. bonehead)

Члени цієї субкультури часто демонстративно відсторонюються від політики, за винятком нацистів. Перевага віддається передовсім музиці, бійкам, пиву, тощо.

Музика

Скінхеди слухають доволі специфічну музику. Наразі за ними закріпилися два стилі — Oi! та white power. Стиль Оі! вирізняється дуже брудним звуком та майже немелодійним співом. Головним у цій музиці — є викрикнути голосніше якийсь лозунг. Характерним для стилю є викрикування «Oi! Oi! Oi!». В Україні таку музику грає київський гурт "Rebel boys".

Стиль White power характерний для нацистів. Це варіації на теми треш-музики, з ідеологічним текстами. Однак все співається трешовим голосом, тому фактично розібрати можна переважно приспіви. В Україні у цьому стилі грають київський гурт «Сокира Перуна», львівський "Білий шквал", львівський "Нахтігаль", Миколаївська "Цирюльня ім.Котовського".

Зовнішній вигляд

Зовнішній вигляд скінхеда: лиса голова, черевики, підтяжки. Не всі скіни мають однаковий вигляд. Кожен елемент стиль — ознака, за якою можна визначити різні групи скінхедів.

«Шарабан» — по скінівські — лиса голова, яку вони бриють. Вважається, що голять голови для того щоб в бійці не було за що вчепитися. Або щоб довгі коси в верстати не попадали. Але справжня причина голеної голови криється в зародженні цього руху. Скіни з’явилися як противага неформальству, що було розповсюдженне на Заході. Хіппі носили довгі коси, а скіни голили голови. Такий собі прояв епатажу. «Мартінси» і «Гріндера» — це важкі скіновські черевики зі стальними вставками. Традиційне взуття англійського робочого класу.

На пост-радянському просторі бонхеди також ознакою субкультури вважають колір шнурків для черевиків. Вважається, що нацист повинен носити білі, а лівак - червоні. Але ця ознака зовсім не характерна для Європи, в першу чергу для Англії, країни де зародилася ця субкультура.

«Бомбером» (від англійського «Flight Jacket») називається болонова курточка без комірця зі змійкою та резинками на рукавах — в бомберах зручно битися так як супротивнику немає за що схопитися.

Джинси носять через їх зручність і доступність. На заході є традиція носити сині левіси 501 і 502. Джинси обов’язково підкочують: «підкати» гарно виглядають на високих черевиках, подовжуючи ріст. Крім того це достатньо зручно в бійці.

Підтяжки обов'язково повинні бути тонкими і червоними.


To be or not to be?
 
Форум » Нестандартні захоплення дітей » Скінхеди » хто такі СКІНИ (статья)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Щоб завантажити малюнки на форум - читай правила форума(//byblgym.at.ua/forum/0-0-0-36)
Міні-чат
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz
Якщо вам не важко, допоможіть сайту, кликніть по ссилці що знизу: