Четвер, 25.04.2024, 07:56
БубльГум - прікольно і просто!
Ви увійшли як Гість, який буде реєструватись | Група "Гости" | RSS
ДЛЯ ГОСТЕЙ САЙТА!!!
Дорогие гости!!!!Мы всегда рады новым учасникам и потому не нужно просматривать наши ответы а лутше зарегестрируйтесь и общайтесь вместе с нами.С уважением Администрация сайта!!!
[Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Анет, НастенЫш  
Форум » Музон » Групи і співаки » Fall out boy
Fall out boy
АнетДата: Неділя, 08.06.2008, 17:38 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 598
Репутація: 3
Статус: Offline
Фотки,силки пісень,біографія.
 
АнетДата: Неділя, 08.06.2008, 17:41 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 598
Репутація: 3
Статус: Offline
В найближчому майбутньому популярну американську групу Fall Out Boy можна буде не тільки послухати, але й прочитати про них. У світ вийде серія пригод команди, оформлена у вигляді коміксів. Творцем проекту є авторитетна компанія The Dabel Brothers.

До цього The Dabel Brothers були більше відомі своїми адаптаціями під формат коміксів книжок фентезі, але тепер художники вирішили спробувати себе і в іншому жанрі. «В минулому році ми обговорили з Лесом Дейблом наші нові проекти. Я розповів йому про те, що давно хотів би попрацювати з якоюсь відомою группою, яка би була фанатом коміксів. Так, власне, і виникла ідея співпраці з Fall Out Boy», - сказав один з керівників компанії Річ Янґ.

Нагадаємо, що барабанник Енді Гарлі (Andy Hurley) та бас-гітарист Піт Вентц (Pete Wentz) неодноразово зізнавалися, що дуже полюбляють почитати комікси.
Як зазначив Янґ, співпраця з Fall Out Boy не буде одноразовою і вони й надалі планують залучати до роботи розкручених представників шоу-бізнесу, телебачення та кіноіндустрії. Художником коміксів про Fall Out Boy стане Ден Фраґ, приятель Піта Вентца.

Fall Out Boy - американська поп-панк группа, яка виникла в 2001 році в американському штаті Іллінойс. Історія команди розпочалася, коли двоє давніх друзів Джо Тромен (Joe Trohman) і Піт Вентц (Pete Wentz) створили власну команду. Спочатку вони грали метал, але згодом, зрозумівши безперспективність цього стилю і маючи перед очима приклад групи Green Day, перекваліфікувалися на панк-рок. Згодом до них приєдналися вчорашні школярі: вокаліст і гітарист Патрік Стамп (Patrick Stump) і барабанник Енді Гарлі (Andy Hurley). Від того часу хлопці вже тричі виходили до людей з альбомами. Останній раз у 2007-му році – то була плита Infinity On High

Прикріплення: 3162270.jpg (49.1 Kb)
 
Форум » Музон » Групи і співаки » Fall out boy
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Щоб завантажити малюнки на форум - читай правила форума(//byblgym.at.ua/forum/0-0-0-36)
Міні-чат
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz
Якщо вам не важко, допоможіть сайту, кликніть по ссилці що знизу: