П`ятниця, 29.03.2024, 12:29
БубльГум - прікольно і просто!
Ви увійшли як Гість, який буде реєструватись | Група "Гости" | RSS
ДЛЯ ГОСТЕЙ САЙТА!!!
Дорогие гости!!!!Мы всегда рады новым учасникам и потому не нужно просматривать наши ответы а лутше зарегестрируйтесь и общайтесь вместе с нами.С уважением Администрация сайта!!!
[Особисті повідомлення() · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Анет  
Форум » Нестандартні захоплення дітей » Сатаністи » цікава інформація
цікава інформація
АнетДата: Вівторок, 03.06.2008, 17:00 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 598
Репутація: 3
Статус: Offline
САТАНІСТИ В ПОГОНАХ

В штаті британських збройних сил з’явився перший офіційний сатаніст, повідомляє BBC News з посиланням на газету Sunday Telegraph.

--------------------------------------------------------------------------------

24-річний Кріс Крен мер з Единбургу, що сповідує сатанізм, став членом екіпажу корабля Камберленд, який базується на воєнно-морській базі Девонпорт в Плімуті.

За словами самого Крен мера, він став прихильником цієї релігії 9 років тому, коли до його рук потрапила сатанинська біблія засновника Церкви Сатани Антона Шандора Лакея. „Я почав читати і зрозумів, що завжди був сатаністом, хоча й не розумів цього”, - сказав Кренмер. Тепер він збирається вимагати від Міністерства оборони визнання сатанізму офіційною релігією в британській армії.

Рішення Королівського флоту різко засудила колишній міністр оборони Енн Уайдкомб, заявивши, що „особисті переконання людей – це їх особиста справа, але сатанізм є неправильним, і я сподіваюся, що він не отримає розповсюдження”. Вона додала, що „вельми збентежена” цим рішенням, і вважає, що флот не повинен дозволяти подібну релігію у власних лавах.

Однак прес-секретар флоту заявив, що у кожного мають бути рівні можливості при прийнятті на роботу, і керівництву армії немає справи до релігійних переконань співробітників.

Лавей заснував свою церкву в Сан-Франциско у 1966 році і вважався її первосвящеником до своєї смерті в 1997 році. Послідовники церкви Сатани керуються 9 заповідями, серед яких – „Сатана за сприяння всім порокам” та „Сатана за помсту замість того, щоб підставляти ліву щоку після отриманого удару по правій”. Lenta.ru

 
Форум » Нестандартні захоплення дітей » Сатаністи » цікава інформація
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Щоб завантажити малюнки на форум - читай правила форума(//byblgym.at.ua/forum/0-0-0-36)
Міні-чат
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz
Якщо вам не важко, допоможіть сайту, кликніть по ссилці що знизу: